Логистика

01 / 2022 (02.02.2022)
78

Кап. Димитър Демиров и Владимир Демиров споделят за развитието на Трайдънт Фрейт изминалите 30 години, както и новите им планове.

Пълното възстановяване на веригите на доставки ще се случи догодина, смята Веселин Стоянов, управител на TRANSPRESS.

Д-р Иван Петров, Президент на Световната федерация на спедиторските сдружения (ФИАТА), коментира проблемите и възможностите за малките спедитори в глобализиращия се свят.

Маркетплейс търговците са основна част от нашия бизнес модел - Стефан Коларов, оперативен директор еMAG и FashionDays.

Как да спечелим от дървесните отпадъци?

391 млн. евро идват от ЕС за транспортни проекти у нас.

Да ви платят фактурите за транспорта за 48 часа?

12 компании на финалите на IFOY AWARD 2022.

2021 година беше юбилейна за Трайдънт Фрейт. Компанията навърши 30 пазарни години, следва нова концепция за развитие, ребрандира своето лого, създаде нова визия на сайт си. Тя е създадена от кап. Димитър Демиров, а днес в развитието й се включва и неговият син Владимир Демиров. Вижте какво споделиха те пред списание ЛОГИСТИКА за изминалите години и плановете за развитие на компанията.

Пълното възстановяване на веригите на доставки ще се случи догодина, смята Веселин Стоянов, управител на TRANSPRESS. През октомври 2022 г. компанията ще открие новата си база в Божурище. Тя ще включва най-добрата крос докинг платформа, разположена на 4400 кв. м. При наличието на 60 рампи, в базата ще се обработват по 12 000 т товари на денонощие.

В специална статия за списание ЛОГИСТИКА, д-р Иван Петров, управител на логистичната компания ТРАНС ЕКСПРЕС и Президент на Световната федерация на спедиторските сдружения (ФИАТА) се спира върху проблемите и възможностите за малките спедитори в глобализиращия се свят. Мултимодалността е ключов фактор за правилното развитие на веригата на доставки във формираната нова глобална среда, смята той.

 

В брой 1 / 2022 на сп. ЛОГИСТИКА може да прочетете още:

 

Маркетплейс търговците са основна част от нашия бизнес модел - Стефан Коларов, оперативен директор еMAG и FashionDays

Как да спечелим от дървесните отпадъци? - Вместо проблеми, старите палети и дървени опаковки могат да донесат печалба

391 млн. евро идват от ЕС за транспортни проекти у нас

Да ви платят фактурите за транспорта за 48 часа? - С invoitix това вече е възможно!

12 компании на финалите на IFOY AWARD 2022 - Номинираните ще преминат през специални тестове в Messe Dortmund в края на март

Новият Renault Kangoo Van E-TECH Electric

 

В разширената дигитална версия на февруарския брой на сп. ЛОГИСТИКА можете да прочетете още:

 

Пазарът – все още хладен - Основни тенденции при наемането и продажбите на индустриални имоти, наблюдавани от брокерите на БГСКЛАД

10-те най-добри SCM тенденции за 2022 г.

Начало