КОЙ КАКЪВ Е в транспорта и спедицията

Официален годишен справочник. / 2019 (01.03.2019)
34

Българска Транспортна Преса ви представя двадесет и второто издание на Официалния годишен справочник „Кой какъв е в транспорта и спедицията в България“, актуализирано към 20.2.2019 г. Каталогът съдържа информация за над 550 адреса на фирми, пожелали да се включат в него, като близо 20 от тях участват за първи път.

Представените фирми работят в областта на международната и вътрешната спедиция, логистиката, всички видове транспорт и в пряко свързаните с тях производство и търговия на превозни средства, резервни части, гуми, аксесоари, сервизи. Постарали сме се да предоставим и максимално пълна информация за организации, с които транспортните фирми работят ежедневно – митници, застрахователи, резервационни бюра, летища, пристанища, свободни безмитни зони и др. Отделно са дадени представителствата и официалните партньори на чуждестранни фирми в България. Информация е събирана чрез преки контакти с фирмите и е включена с тяхното изрично съгласие и потвърждение.

Справочникът е на два езика – български и английски. Книгата е само на български език, докато в Интернет можете да намерите английска и българска версия на адрес www.whoiswho.logistika.bg.

Начало